akinti.net
akıntı
Sosyal Medyada Paylaş
İdrar Sonrası Akıntı
Akıntı Kokusu
Geniz Akıntısı Mide Bulantısı Yaparmı
Burundan Sarı Akıntı Gelmesi
Anüste Akıntı
Aşılama Sonrası Akıntı
38 Haftalık Hamileyim Akıntım Var
Adet Olmuyorum Ama Akıntım Var
Kırmızı Akıntı
Kanlı Geniz Akıntısı
Makatta Akıntı
Adet Sonrası Kanlı Akıntı
Kanlı Akıntı
Adet Bittikten Sonra Kahverengi Akıntı
Adet Başlangıcında Kahverengi Akıntı
Yumurtlama Akıntısı Kaç Gün Sürer
Adet Öncesi Pembe Akıntı
Gebelikte Sümüksü Akıntı
Adet Öncesi Kahverengi Akıntı
Bebeklerde Geniz Akıntısı Tedavisi
Akıntı Kokusu Nasıl Giderilir
Geniz Akıntısı Öksürük Yaparmı
Açık Pembe Akıntı
Akıntı Sebepleri
İltihaplı Akıntı
Alerjik Geniz Akıntısı
Akıntıdan Kan Gelmesi
Beyaz Akıntı
Adet Öncesi Akıntı Nasıl Olur
Kulak Akıntısı Tedavisi
Çocuklarda Kulak Akıntısı
Akıntı Ve Yanma
Peynirimsi Akıntı
Gebelikte Yeşil Akıntı
Genital Akıntı
Tüm Sayfalar >>









akıntı yorumları

akıntı Hakkında Yorum Yapılmıştır


Busra

Adet oncesi pembe akinti bende de oluyo once kahve rengi sonra pembe ayrica normal gunlerde de seffaf bi akintim oluyo keskin bi kokulu surekli camasir degistirmek zorunda kaliyorum nedeni ne acaba ?

2017-10-17

Kullanıcı oyu: 4,5

Hanife

Adeditim den 2gun sonra bebek denedik sonra bende kanamalı akıntı geldi bazen arada karnıma da kramp giriyor neden olabilir

2017-10-15

Kullanıcı oyu: 4,5

sevgi

Bi cocugum var artikda hamile kalamıyor doktora gittim yumurtan tembel diyorlar napacam bugünde yumutlama günün

2017-10-13

Kullanıcı oyu: 4,5

gülay

ben burdan soruma cevap bulamadım günlük az az kana la eşlik eden limom sarısı akıntının nedeni nedir

2017-10-12

Kullanıcı oyu: 4,5

Nesrin

İdrarımı yaparken normal ama tam idrarım bitiyor ve sancı başlıyor akabinde pembe renginde kanama oluyor yoğun bi şekilde değil neden acaba

2017-10-10

Kullanıcı oyu: 4,5

Yaren

Ben 14 yaşındayım ve kremsi ve keskin kokulu akıntım geliyor. adet dönemim yaklaştığında akıntım gelmesi normal bunu biliyorum fakat bugün çok keskin bir koku geldi burnuma. Ve vajinamda şişlik hissettim. Açıkçası bu yazıyı okuyunca korkmadım değil. İnşallah önemli bir şey yoktur.

2017-10-08

Kullanıcı oyu: 4,5

İpek

16 yaşındayım 2 seneye yakındır akıntı geliyor fakat adet göremedim hiç . Doktora gitmekten çekiniyorum biraz Rahim yokluğu falan varsa duymaktan korkuyorum aranızda bilgisi olan varsa öneride bulunabilir mi

2017-10-07

Kullanıcı oyu: 4,5

Ceren

Bende adetimin ikinci gününde akıntı geldı bu yumurtlama belirtisini ne zamn iliskiye girilmesı gerekiyor

2017-10-06

Kullanıcı oyu: 4,5

Sule

Kanamalarim var.7 haftayım,kalp atışını bu hafta bakılacak .kanamadan dolayı progestan, cepriyon ve imom ilaçlarını verdi.bugün un kıvamında beyaz akıntı geldi acaba boş gebelik yada dusuk tehlikesi mi var

2017-10-05

Kullanıcı oyu: 4,5

Ayla krkmz

Mrb ben 1 senedir evliyim ve 1.5 aydır korunmuyorum adetten 9gun sonra kahverengi akinti oldu 3gun sürdü 12 gun sonra da 2 günlük kanama oldu ve sol kasigimda hafif sanci oldu sebebi nedir acaba hamile miyim

2017-10-04

Kullanıcı oyu: 4,5

Aslı yilmaz

Adet öncesi siyah akıntının oluyo iki üç gün neden zcaba

2017-10-02

Kullanıcı oyu: 4,5

selvi

Ya tamamda ben ilk defa yaşıyorum bu neden

2017-10-01

Kullanıcı oyu: 4,5

Guneş

Akıntım var adetim 4 gün geçti.test yaptım negatif sebebi ne olabilir sizce bu durumda olanlar yardimci olun lütfenn...

2017-09-30

Kullanıcı oyu: 4,5

Behiye

Bulanik kırmızı kan geliyor

2017-09-28

Kullanıcı oyu: 4,5

Seda

Arkadaşlar bende bir kaç gündür karın ağrısı var ve akıntı kırmızı ve çok kötü kokuyor ne yapmalıyım sizce

2017-09-28

Kullanıcı oyu: 4,5

Melek

Merhaba Selda.Bilmiyorumki,gore bilirmisin bu yorumu.Ama yardimina ihtiyacim var.Bende de su gibi akinti oluyor.Ama doktor suyu normal diyor.Ama ben tedirginim.Enfeksiyon ola bilir diye korkuyorum.Sende nasil oldu?Dogum nasil gecti?Antibiyotik kullanmiyorum ben.Sen kullanmiwmiydin?Lutfen cevabini bekliyorum

2017-09-26

Kullanıcı oyu: 4,5

Kübra

Merhaba ben 26 yaşımdayım 6_7 yıl önce apandisit ameliyatı oldum bir yıldır kasık ve alt karın bölgemde ağrılar var ara sıra normal akıntı oluyor ancak hiç hamile kalamadım ve kalmıyorum hastanede gereken bütün testleri yaptırdım kötü bir şey çıkmadı ayrıca adetten önce kist gözlemlendi adetin ikinci günü kistin kendiliğinden yok olduğu ortaya çıktı bunun sebebi ne olabilir bu yüzden hangi tedavi görmem gerek bilgi verir misiniz şimdiden teşekkür ederim

2017-09-26

Kullanıcı oyu: 4,5

Semra

38 haftalik 4 gunluk hamileyim iki gundur beysz akintim var

2017-09-20

Kullanıcı oyu: 4,5

Semra

38 4 gunluk hamileyim iki gundur beyaz akintim var nedir bu acaba

2017-09-20

Kullanıcı oyu: 4,5

Sıla

tam adet donemındeyım normalde sancılı ve bırden sokulur adetlı olunca . Şuan hafıf kramlar var ve sokulen tarzda degıl ama hafıf pembe renkte ara ara kan gelmekte hamılemıyım adetlımıyım anlayamadım yardımcı olun lutfen

2017-09-20

Kullanıcı oyu: 4,5

İsimsiz

Saydam beyaz akıntım var bu normal günlerimdede böyle bazenleri ise adet gecikmesi oluyor yaşım 14 napmalıyım

2017-09-19

Kullanıcı oyu: 4,5

Kader

Adet oldum 1 hafta sonra yine adet oldum son adetim 8 gün sürdü 1gun ara ile kırmızı kan geldi ne yapmalıyım neden böyle oldu

2017-09-17

Kullanıcı oyu: 4,5

Kader

İlk defa kremsi beyaz akıntı geldi

2017-09-14

Kullanıcı oyu: 4,5

unknown

BENCE SORUN DEĞİL SADECE DIŞA AKMASIN YETER

2017-09-13

Kullanıcı oyu: 4,5

yaprak

Mrb ben de sürekli deqil ama arada bir intihap ve kasık agrisi oluyor bu neden kaynaklanıyor bana yardımcı olurmusunuz kasik agrim bi anda geliyo bi anda gidiyor intihap et parçası seklinde geliyo bazen bu da beni çok rahatsız ediyor

2017-09-11

Kullanıcı oyu: 4,5

GULIN

Sureklı dokture gıdıyorum bır çarasın bulamıyorum şıkınlık kaşıntı olıyor yanma var bu durumde ne yapa bılırım

2017-09-10

Kullanıcı oyu: 4,5

Gulın

Ben suraklı beyaz akıntım oluyorum doktur tedav oldum ama hıç değışıklık gormdım sık ılaç kulan yorum bu durumde ne yap bılırım

2017-09-10

Kullanıcı oyu: 4,5

Murat

Bende sarımsı bir akinti var ama yanma veya şişlik yok nedeni ne acaba

2017-09-10

Kullanıcı oyu: 4,5

Kbra

Adetim 4 gün gecikti bugün 5. Gün beyaz akıntı içinde pembe lekelenme oluyor enfeksiyondan dolayı antibiyotik kullanıyorum zimaks adında o adet yerine pembe lekelenme yapar mı gebelik istediğim için emin olamadım kasığım da belimde ağrı var sizce ne yapmalıyım

2017-09-07

Kullanıcı oyu: 4,5

Merve

Hiç adet olmadım ama yogun akintim var it camasirimda koku var ama beklediği için koku olduğunu düşünüyorum. Bana yardımcı olurmusunuz..

2017-09-07

Kullanıcı oyu: 4,5

Janan

Her zaman beyaz akıntı çok oluyor,bazen koku ve kaşinti oluyo ne yapmam lazim

2017-09-01

Kullanıcı oyu: 4,5

Ruken Kıvrım

2.5 HAFTALİK GEBEYİM YEŞİLİMSİ AKINTIM VAR NORMAL Mİ. BEN ÇOK KORKUYORUM

2017-08-29

Kullanıcı oyu: 4,5

Eda

Adetim biteli bir hafta oldu kan gelmeye başladı vajinada ağrı hissi ve devamlı tuvalete gitmem gerekmiş gibi bi his

2017-08-29

Kullanıcı oyu: 4,5

Ezgi

Adetimden bir hafta sonra kan geldi su gibi akıyor neden

2017-08-29

Kullanıcı oyu: 4,5

Ayse

Iliskiye gireli bugün 2.gün kahverengi akinti ve acı var tuvaletimi yapamıyorum hamile olmaktan korkuyorum acaba hamilemiyim

2017-08-26

Kullanıcı oyu: 4,5

seda körcü

Evet bu saydiklarinizin hepsi var bende ne gibi bi rahatsizlik bu piskolojik mi ???

2017-08-26

Kullanıcı oyu: 4,5

fatma yildiz

Mrhb ben fatma adetim biteli 8gündür ama akıntı geliyor bazen kirmizi ama su gibi bazende kahve rengi gibi bunun icin ne yapmaliyim

2017-08-23

Kullanıcı oyu: 4,5

Hacer

Ben 27 yaşında ve evliyim 6 gün önce adetim bitti ama
Üç gündür kahverengi şeklinde kanamam oluyo
Daha önce hiç böyle kanamam olmamşdı neden oluyo acaba

2017-08-22

Kullanıcı oyu: 4,5

Melike

38+3 günlük gebeyim,3,4 gün aralıklarla geliyor bu akıntı bende.acaba doğum yapacağım gün diye mi geldi dedim korktum ama, araştırınca normal olduğunu anladım. İyi ki böyle bilgi siteleri var, teşekkürler

2017-08-22

Kullanıcı oyu: 4,5

Gülizar

Bugün adet günüm ama adet hala olmadı ve beyaz lekem var krem gibi bide arada kasigima ağrı giriyor hamilelik olabilirmi?🤔

2017-08-21

Kullanıcı oyu: 4,5

Deniz Yildiz

Adetten sonra karnim sisti ve acik pembe kanli akinti geldi az cok korkuyorum neden bole oluyor adetim 4 gun surdu ve hep agrili gecti hamilemiyim karnim korkutuyo

2017-08-20

Kullanıcı oyu: 4,5

Gaye

adetim bileli 4 gun oldu birden kan geldi bunun sebebi hamılemıyım

2017-08-20

Kullanıcı oyu: 4,5

Ecem

Ya ben 13-14 yaşındayım. Yaklaşık bir iki yıldir adet görüyorum. Ama bu son zamanlarda beyaz akıntı görmeye başladım normal mi ki bu?

2017-08-19

Kullanıcı oyu: 4,5

Merve

16 yaşındayım genital bölgemden adet olduk 1 hafta geçtikten sonra genital bölgemden bir kaç damla kan geldi başım ağrıyor ve midem bulanıyor ilişkiye falanda girmedim sizce bunun sebeb-i nedir

2017-08-19

Kullanıcı oyu: 4,5

Ozlem

1.bucuk aydir korunmuyoruz ve 12 gunluk gecikmem var.Dun gebelik kan tahlili yaptım.sonuç 4.62 çıktı bu sabah ise kahverengi akintim başladı düşük olabilirmi?

2017-08-16

Kullanıcı oyu: 4,5

Dılek

Benım sarımsı pembe akıntım oluyordu fakat sımdı kanlı akıntım oluyor kanla beraber akıntım gelıyor sebebı nedır endıselenmelı mıyım

2017-08-14

Kullanıcı oyu: 4,5

Selin

Merhaba adetim bir hafta gecikti akıntım var ama hastalanmıyorum arada kasıklarım ağrıyor ve midem sürekli kaynıyormuş gibi yanıyor hissi veriyor hamile olma ihtimalim var mı?

2017-08-14

Kullanıcı oyu: 4,5

Özlem

Ben 12 yaşındayım göğsümden zorla sıktığım da şeffaf bir akıntı geliyor

2017-08-13

Kullanıcı oyu: 4,5

Ecem

Ya ben 13-14 yaşındayım. Yaklaşık bir iki yıldir adet görüyorum. Ama bu son zamanlarda beyaz akıntı görmeye başladım normal mi ki bu?

2017-08-12

Kullanıcı oyu: 4,5

Ayse

Ben Adet oldum 6 gün Yumurta Lama günü de lekeler ve biraz da acik renk kizimi geldi bu durum simdi ne oluyor ilk defa basima geliyor cevap lar saniz cok korkuyorum neden olabilir acaba

2017-08-06

Kullanıcı oyu: 4,5
1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

 














Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | Yardım Forumları

akıntı, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

Ekim - 2017